Bankett

Igår var det tvåans sista lektioner, och mitt efterlängtade men inte förväntade mvg i matte b, lite glad jag blev då!
Men iaf, sen så kom årsboken, så jag satt i skolan och läste den i några timmar innan det var dax att åka till Ribbingebäck.
Att servera på treornas studentbankett - till en början väldigt förvirrande, efter ett tag väldigt trevligt, alltsammans var väldigt "överväldigande". Det var verkligen värt det att vara där och få smak på stämningen och se alla fina klänningar och frisyrer. Jag är trög, jag kan inte fatta att dom verkligen slutar på fredag. Jag kommer gråta. Men det är väl inget ovanligt. Känns konsigt att det är vi som ska vara treor nu. Men men.
Efter banketten var det vals och "disko" vid slottet, sprang runt och tog en massa kort, sen är ju frågan om jag prickade några människor på korten, men ändå :) Ojoj.
Kom hem en aning senare än jag vanligtvis gör :)
Rätt trög idag, in en snabbis till skolan, träffa lite folk, bytte skåp med Gurkan - weehoo inte längre underskåp, trean är räddad!
Hem, skulle mycket gärna sova. Men men, nu får vi inte lata oss allt för mycket - här finns ett skjul som ska målas.

Herrå!


Klämdag.

Minilov. Känns lite konstigt att man inte har något man måste göra. Men det är skönt :)
Har varit och sett Ice age 2 med mamma, mycket rolig :) Sen tjejkväll hos Linnea igår, Casanova och halva Legenden om Zorro, måste se klart den någon gång!

Men men, det blir mycket ta-det-lugnt tid, men man får väl passa på att njuta av det :)

Man får vara tacksam för all den tid man har haft, och så blir det spännande att se hur livet fortskrider.

Herrå.

Jobbigt konstig dag.

Idag skulle jag så gärna vilja kasta tallrikar i väggen och höra dom krossas, skulle inte det vara härligt ibland?

Jaja, ibland blir man irriterad på sig själv, sen så kan man bli irreterad på andra också och det händer inte lika ofta, men idag hände det.

Treorna försvinner. Jag vill inte. Idag vill jag inte tänka på det, men jag gör det ändå. Jag vet att ni inte försvinner, ni finns alltid kvar. Men det är så det känns.

Nu skulle jag kunna avsluta med att skriva att jag måste rycka upp mig, men jag har ingen riktig lust till det. Idag är jag tjurig. Det blir bättre imorn.

Livet rullar vidare.

Ha det fint gott folk! Jag ska försöka att inte vara såhär pessimistisk nästa gång.

Herrå.

Phantom of the Opera

Har du missat musikalen, ta chansen och gå imorn kväll! Det är verkligen något man inte får missa! De är så grymt duktiga!

Idag har jag varit på konfirmation hos kusiner, trevligt. Små barn är verkligen roliga, inga bekymmer i världen :)

Föresten så har jag fått en alldeles ny kusin, Ebba :D

Finland vann Eurovision, sämst, men vi vann hockey VM, yes! :D

Jaja, lite halvrörigt inlägg kanske, men men.

Veckan som kommer har jag tre dubbellektioner, en enkellektion, ett prov och en 2 km runda att bemästra. Ojoj vilken krävande vecka ;D

Varför måste ni sluta just nu när vi har som roligast?

Sov gott!

Livet förändras och fortsätter.

Japp då var det helg igen. Börjar kännas riktigt jobbigt att treorna ska försvinna. Livet går vidare. Men det blir aldrig samma igen. Bara någon lektion kvar tillsammans med Gurkan och Annika. Sorgligt. Men men, man får väl försöka minnas allt det roliga och försöka hitta på så mycket kul som möjligt när man har tid :)

Endast ett prov kvar. Fixa anteckningar idag. Nu har skorna kommit på posten också, har allt fixat till klänningen :) Kul kul.

Nu kan sommaren komma tillbaka tycker jag!

Japp, herrå.

Goddagens.

Ja, en inte alltför intressant måndag, men men var dag har sin mening :) Men men, bip-test som inte gick bra, men det spelar inte så stor roll, innebandy, näst efter fotboll så är det ett mycket bra tidsfördriv :) Kul :) Tyska - muntigt grejs, betygssamtal som alltid är lika "speciella" och The Pianist, tyvärr dubbad till tyska dock. Hål - plugga massa matte diskret, till slut kändes det som man kunde det man behövde, vilket visade sig vara totalt fel, väldigt irriterande, men man kan inte lyckas med allt, hmpf.

Jaja, färdig med filosofin och det innebär en övrigt mycket trevlig lugn kväll och jag tror att framtiden ändå ser ljus ut, bara lite kvar i skolan. Snart är det sommarlov!

Herrå

Helgen.

Mycket trevlig helg, tyvärr har jag vart mycket trött men men, så blir det när man inte sover ordentligt :P

Avslutade skolveckan men god middag med kafeteriagruppen och sen på fredagen fika och vågen och hela köret med klassen, och så en aningens vattenkrig eller vad man ska kalla det :)

Göteborg med pappa och systrar - köra 110-väg, Mission Impossible 2, shopping i Nordstan, heja på pappa, pizza, Liseberg m.m. Balder är väl för underbar ändå :) Precis perfekt lagom läskig :D

Församlingsfest idag i Sofielund, mycket trevligt, fotboll är ju det bästa man kan ägna sig åt om man så ska röra på fötterna eller hur? Tänk om man var bra också då skulle det va ännu roligare :D

Kände att jag fick en liten tillbaka-till-verkligenheten-chock och blev väldigt trött, hela jag känns som spagetti. Det är så mycket i huvudet med allt som händer, och snart är det sommarlov och massa folk tar studenten och försvinner och man ska hinna göra allt man vill och har tänkt på sommaren och sen ska livet fortsätta och så ska man blir vuxen och ta körkort... Och mitt upp i alltihopa så har man massa plugg, inte konstigt att man blir helt slut i huvudet.

Jaja, nu lär jag plugga.
Herrå.

Sol, vind och vatten

Sommarvärmen fortsätter att flöda och livet är härligt :D En aning mycket att göra för lite lite tid kanske, men men, orka stressa. Softa ofta!
Idag blir pluggande och packande. Imorn är det dans och plugg. Torsdag middag med kafeteriagruppen :) Och på fredag åker jag med pappa och syrrorna till Göteborg, pappa ska springa Göteborgsvarvet. Det blir nog trevligt, förutom att jag måste plugga matte diskret och skriva filosofi egentligen.

Jaja, ha en underbar dag och helg!
Grattis Mia, nu är du stor!!!


Sommar!

Det är sommar. Om det så bara är för några dagar så är det sommar nu iaf :)
Jag älskar den harmoni som sprider sig hos folk, den som bara sommarvärme kan åstadkomma. Allt som verkade krångligt eller jobbigt känns så mycket lättare.

Kjolen på och ut i solen!

I torsdags kom sommaren och pappa lärde mig byta däck :)
I fredags hade vi kafeterian, sålde glass såklart :D Sen åkte vi hem till Sebastian och såg på två avsnitt av Band of Brothers. Sov fem timmar, sen var det lördag och strålande sol, vem kan sitta inne och se på film då? Ut i solen, kubb, studsmatta, hund och katt, picknick i stadsparken men gaffeln i grillad kyckling och skeden i en burk potatisksallad, flipflop-köp, glass vid ån - underbar sommardag!
Sen på kvällen var det Brännpunkt i kyrkan, kanon! Vi dansade också, gick faktiskt helt okey fast vi knappt hade övat :)

Idag är det söndag och jag lär plugga, men inte stressa! Det är mitt stora problem - att kunna vara effektiv men ändå inte stressa. Har en hel del framför mig, men det är otroligt kort tid till sommarlovet nu!
Mamma och pappa fyller år så släkten kommer hit i eftermiddag också.

Ha en underbar dag!

En tisdag som denna...

Det här var en trevlig dag, inget att klaga på. Ekonomiprovet gick oket, matteprovet var så mycket lättare än det hade kunnat vara, tyskan var inte jättetrög, filosofin var trevlig. Bilkörning och glass. Lagad diskmaskin. Och så får jag prata med Mia också!

Det kan inte bli mycket trevligare en tisdag som denna :D

Ha det gott! Snart är det sommarlov!

1 maj

Trevlig helg har vi haft, mycket :) Sluta tidigare på fredagen och sen mest bara slöa :) Lördagkväll var det partaj hos Josse - 18 år, ojoj vad vi blir stora! Åt mycket gott och såg på en skön film Just Like Heaven - Napoleon Dynamite killen va me, åh han är ju så klockren "Righteous".

Igår var det Valborg, om du hade missat det :) Fullt med platspåsar i hela Uppsala, usch :P Jag och Gurkan åkte bussar och så till Annika födelsedagsfest i parken vi hennes lägenhet. Mycket trevlig kväll och eftermiddag :) Hö och muffins krig, svärdleken med extra sekt-tillägg, damtidningar och bilåkning :) Kul hade vi iaf :D

Men men, idag är man ledig såklart, tyvärr så har jag alldeles för mycket att göra, så ha en bra dag gott folk!

Herrå