Softisch :)

Ledig idag, mycket trevligt, och bra också eftersom jag behöver friskna till lite :) Har gjort en hemmagjord väggkalender för den här terminen. Snart är det jul :D Sen har jag softat och pluggat teori. Japp, livet rullar vidare med andra ord. Jag har nog inte så mycket klokt att säga en dag som denna, men men, jag kanske får dra till med mitt fjortis-ordspråk "lev livet leende". Jag älskade det nämligen som fjortis, och torterade alla andra med det också. Och, självklar ska man försöka se på saker positivt, men samtidigt ska man inte låtsas som att man mår utmärkt alltid, om man nu inte gör det :) Jaja, det här blev väldigt rörigt. Jag borde nog sova.

Gonatt & herrå.


Lyft blicken och lev nu

Har, efter många små samtal med Gurkan och så kommit fram till att jag har gått runt och deppat ner mig själv i onödan. Har inte haft ork att göra någonting har det känns som. Man är inte glad, men har ingen aning om varför inte. Och sen kom vi fram till att det är så viktigt att man lyfter blicken från alla små "problem" eller tråkigheter man har i livet och ser det i ett större perspektiv, har rätt fokus.

Dessutom är det så att man får leva en dag i taget tillsammans med Gud (blott en dag). Man måste inte hela tiden sträva mot och längta tills den dagen då mina stora mål och önskningar går i uppfyllelse utan man kan göra det bästa av det man har nu. Mål är jätteviktigt för att utvecklas och komma vidare, men ibland så har man så mycket konstiga mål, klara av skolan, klara av veckan, klara av dagen, så man bara lider sig igenom tiden man har och räknar timmarna för att få komma hem, eller för att det ska bli helg, och då har man bara slösat bort en massa tid på att längta efter något som kanske ändå inte visar sig vara så fantastiskt. 

Så är det ofta när det gäller helger, jag längtar så efter helgen, men ändå blir fredagen favoritdagen för då kan man fortfarande längta efter helgen, för när det sedan blir helg är det inte alls lika roligt för då är man stressad för att den snart är slut. Jag tror att det kan vara så med mycket saker, man har stora mål, gå ut skolan, gå någon utbildning, komma långt i någon karriär, hitta någon att gifta sig med. Man fokuserar så mycket på det där målet långt fram så man glömmer att man kan leva, må bra och ha roligt just nu, i det man lever i nu.

Japp, så även fast det är viktigt att ha mål i livet så kan man samtidigt leva, en dag i taget med Gud här och nu.
Gonatt & herrå.

Tillbaka till verkligheten.

Skola igen. Känns konstigt. Var en ganska trög dag. Kul att träffa folk, men jobbigt med alla val. De val man vill ha ligger på samma ställe, och där man har de gigantiska håltimmarna finns inget trevligt att välja. Mycket frustrerande, men det blir säkert bra när man väl är i gång. Får väl försöka hitta på en massa att göra på alla håltimmarna. Har min första imorn, 5 timmar, varje tisdag i ett år, woohoo, men men, inte ska man klaga :) Man kan ju gymma med Debora, eller shoppa nya jeans eller nått :D

Jaja, livet rullar på.
Herrå.

Farväl kära sommarlov :)

Tänk, nu är verkligen sommarlovet slut. Det är nog det bästa och mest intensiva sommarlov jag någonsin haft. Otroligt mycket kul har det varit iaf, bröllop, mycket fotboll, "Välkommen hem Mia" fest, Boda borg turné, 24 timmars, Cykelsemester, Grekland, Europakonferens, hökörning och målning, fest på höskullen, SMUCK läger, HeavenLAN, halkbana. Och det här är inte ens allt, vilken otrolig sommar!

Imorn bitti bär det av till sista året på gymnasiet i Gurkans Ford. Hon ska till Universitetet på upprop, och jag ska till trygga lilla LOKG och påbörja ett förmodligen mycket trevligt skolår. Jag hoppas iaf på det, även om man inte kan undvika pluggande. Jag tror iaf att det kommer bli ett roligt år som är avslutet på den trygga delen av livet som förbereder för den lite mera osäkra, mer spännande fortsättningen.

Ja, ojoj, undrar just hur framtiden ser ut, men jag skulle tro att den är ljus :)
Sov gott!
Herrå.

Tack för den här sommaren

Japp, då har man varit på LAN hela helgen. Suttit i kiosken. Det har gått bra faktiskt, vi har skött oss bättre med sömn och ätande än förr om åren :) Men man blir verkligen totalt slut i huvudet av all musik, ojoj, tar nog ett tag innan huvudet återhämtar sig, även om morgonens ösregn idag hjälpte mycket. Det är bland det bästa ljudet som finns: Regn som smattrar mot taket, mmm :)

Snart börjar skolan och som Gurkan säger ska jag njuta av den lilla tid som är kvar och försöka att inte oroa mig för framtiden hela tiden :) Jag tror att det kommer bli ett kanon skolår, och sen väntar verkligheten. Men det ska nog funka, alla andra har ju klarat det :D

Mmm, tack alla vänner för en underbar sommar, den har verkligen varit otrolig!
Okey den är inte slut än, men faktiskt rätt snart :)

Ha det fint!
Herrå.


Sommaren rullar vidare

Kom hem ifrån ett kanonbra SMUCK läger imorse. (SMUCentrumkyrkan och Korskyrkan). Vi har haft grymt kul, spelat massa fotboll, haft samlingar, möten och diskussionsgrupper, badat, sovit lite lite, haft stafetter, gått på liseberg och så. Ja, det hade gärna fått vara längre :) Och så fyllde jag ju år också, så nu är jag vuxen, ansvarsfull och fri :D

Imorn och resten av helgen kommer jag, Gurkan och Josse jobba i kiosken på HeavenLAN i Heby, så då vet man knappt skillnad på natt och dag och kommer förmodligen mätta hela årets technobehov, heh :) Men det ska nog bli kul :)

Det börjar verkligen närma sig slutet på sommaren nu. Jag vill inte att den här sommaren ska ta slut.
Man har en sån frihet på sommaren som man aldrig har annars, och kanske aldrig mer sen när man gått ut skolan och lär jobba, eller plugga vidare.
Fast jo, friheten får man nog försöka att se till att få lite av ändå ibland :)

Njut av sommarens sista dagar gott folk!
Herrå.