Rapport från Jossans liv.

image17Känner inte för att skriva nått djupt och bra. Känner bara för att skriva lite.

Livet rullar på, som vanligt. Såklart :) Det senaste fjärdedels året (alltså 3 månaderna) har jag jobbat på som en riktig, tråkig vuxen. Jobbade innan det också men inte lika mycket. 
Jobb är sånt där som man längtar efter när man inte har det och önskar slippa ibland när man har det.

Men så illa är det inte.
Bara en stor omställning i livet, att alltid ha varit "liten", gått i skolan och allt det där. Det har alltid funnits andra som hjälper en på traven med ansvaren i livet.
Helt plötsligt kastas man ut i "vuxen-livet" med jobbet, fikarasterna, vuxen-artighets-humor och jobb-bransch-ordförådet som ingen stackars vanlig människa förstår. Helt plötsligt får jag ett stort ansvar i ett projekt (vi håller på och gör en katalog med resturang-grejer i, till ett företag som heter Martin Olsson), jag arbetsleder två nära vänner till mig, pratar jobb med pappa även på fritiden (fy!), mailar via Outlook med företagets "signatur" i slutet på varje mail, skriver långa "att göra"-listor för varje arbetsdag, ringer samtal till massa vuxna, planerar, tänker, jobbar, jobbar jobbar. Helt plötsligt känner man sig äckligt (=läskigt) vuxen! Men en sak till: Lön :)

Om en vecka ska den här eviga katalogproduktionen vara färdig och jag är på Hawaii och har en riktig, fantastisk semester!
En fas i mitt liv avslutas, en kort men underbar fas på Hawaii genomgås. Sen kommer jag hem och en ny fas i mitt liv ska påbörjas, jag vet inte så mycket. Har nog lite jobb med en annan katalog men sen får vi se. Letar lägenheter lite här och där. Letar olika jobb/utbildningar osv. Funderar. Söker. Letar.
Ja vi får väl se helt enkelt. Mycket ska man väl hinna med i livet :)

Gud är god. Jossan är glad.

Herrå på er!