Livet är fantastiskt och komplicerat

image15Livet är fantastiskt - det finns så mycket möjligheter, utbildningar, kurser, bibelskolor, teamarbeten, länder att resa till, arbeteten att satsa på. Så mycket att välja på, men jag får inte panik, jag blir lycklig. Lycklig för all potential som Gud har gett oss för att vi ska kunna få ut det bästa av livet här på jorden. Det är inte klokt hur ofta vi stannar i våran bekvämlighetzon där vi känner oss trygga, kanske hela livet. Och missar såå mycket av det Gud har lagt framför oss. Jag kan inte sluta tjata om det här - dröm stort, för med Gud kan du få uppleva så mycket mer än vad du tror i dig själv!

Samtidigt så är det så att livet är komplicerat. Så mycket man inte förstår, människor ändrar sig, eller visar sitt rätta jag och man blir förvirrad. Vad är sanningen? Vad är det rätt? Så många frågor, och så grymt många svar. Olika svar från olika av våra närmaste. Så svårt att veta vad den verkliga sanningen är - bara Gud är sanningen och det enda sättet för mig att förstå någonting är att söka mig närmare Gud.

Svaret på allt är Gud, helt enkelt. Men det är inte enkelt, inte när man gör det så svårt för sig. Men livet utan Gud, ja det kan jag inte ens tänka mig.