Torsdag

Sitter hemma och njuter av en hemmagjord isglass, precis som när man var liten :) Nostalgi.
Detta har vart en trevlig dag. Filosofi och sen filmanalys med Debora: Nyckeln till frihet - kanonbra var den!
Lite ekonomi, chapel och så poetry slam. Softisch dag :) Härligt och komma hem å bara ta det lugnt, det börjar lugna ner sig lite, iaf just idag :D
Hade ett trevligt samtal med Gurkan också på vägen hem, så bra att ha någon att diskutera med, tänk vad mycket man lär sig av sina vänner :)

Sov gott!

Onsdag

Det är mycket nu. Men ändå inte. Stressar en hel del. Blir helt utpumpad.
Men det är vår iaf :) Förhoppningsvis blir det lugnare och lugnare i skolan.
Snart försvinner treorna, fy vad tråkigt :P
Men, vi lever kvar, tror jag :)

Herrå.


Söndag

Tjihoo, äntligen färdig med engelskauppsatsen. Jag har verkligen skjutit upp den i en vecka och förstört humöret av det :P Men nu är den färdig. Hur den än blev så är den iaf klar :)

Nu ska jag läsa engelskabok, äta chokladpudding och ta det lugnt. :D

Herrå!

Saturday Night Fever

Idag har vi städat i kyrkan - putsat fönster och så. Pappa råkade klämma mitt finger i en stege. Hoppsan. Sen åkte vi iväg på Paintball, och det var jättekul som vanligt :) Smyga runt i skogen med militärkläder och skjuta gula bollar :D

Japp, nu är det kväll. Usch vad jag är trött på skoljobb. Jag gör aldrig det jag ska i tid. Bara skjuter upp det. Sämst.

Imorn är det möte och uppsatsskrivning som gäller.

Herrå.


Onsdag

Idag har vi planerat sommaren. Det blir svårt att hinna allt, men vad mycke kul vi ska hitta på :D

Filosofiplugg, prov imorn första timmen. Nu börjar jag bli lite rädd att det betyget blir krångligt att fixa. Men, jag har pluggat ganska noga, men kanske för lite :P

Våren är underbar, sol och friska vindar :) Man blir verkligen piggare.

Sov gott!

Tillbaka till verkligheten.

Så seg. Tack och lov att det äntligen är vår på riktigt iaf! Det är underbart med solsken och fåglar som väcker en på morgnarna. Nu kan det få bli sommarlov med det samma.

Egentligen är det ju inte så hemskt att gå till skolan, men det är så trögt när man kommer hem på kvällarna och ska plugga en massa.

Jag har inte tänkt på skolan ett endaste dugg på lovet, förutom igår kväll när jag helt plötsligt kom på att jag har en massa skolarbete jag måste göra innan den här veckan är slut. Fy vad jobbigt.

Nu börjar då livet "att leva för helgerna" igen. Iaf i ca sju veckor, sen är det looov, wiihoo!

För några dagar sedan sa Gurkan att jag har förändrats mycket, att förut visste man inte om jag skulle hänga med på grejjer men nu vet man att jag aldrig bangar. Det var ju verkligen kul att höra, det händer något. Livet rullar på :)

Ha ett bra liv!


Annandag påsk

Japp då har vi sett på Stolthet och fördom filmerna, och bollywood versionen. För att summera igår kväll och imorse = mycket lustigt :D Mycket trevligt, det sista jag vill nu är att skolan ska börja igen. Orka plugga. Men men, livet är hårt, heh :)

Ha en trevlig kväll gott folk!

Stolthet och fördom

Igår var det påskafton, jag och Gurkan tog en mycket lång, trevlig, solig cykeltur. Det var underbart vårväder, typ 17 grader. Vi stannade vid mysiga broar och så. Mot slutet blev jag väldigt trött, inte så konstigt kanske, men det var skönt att komma hem iaf :) Sen föjde jag och syrrorna pappas ledtrådar hit och dit och hittade till slut våra påskägg. Sen åt vi påskmiddag bestående av toast skagen, tacos och chokladpudding med daim och grädde. Mycket gott :) Vi såg på Duplex och Driven, helt okey filmer :)

Idag ska vi på möte, sen familjemiddag hos farmor, och kvällen avslutas med att det kommer folk hit och ser på Stolthet och fördom (den gamla). Sen ska nog några stanna och se den nya och bollywood på måndag.

Glad påsk!

Bodaborg och födelsedagsfest

Japp, Boda borg i Skara, jag tror att det är det fjärde jag är på. Kul, det fräschaste av alla, men en aning för enkla banor. Får man bara in Boda borg tänket klarar man alla lätt. Men stort plus för design och fräsch-het :) Tyå 3-4 h dit och detsamma hem, sen åkte jag och Gurkan till Sebastian och firade hans 18 års dag. Mycket trevligt :) Jag var otroligt trött men ändå :) Dagens vett och etikett läxa: "Torka inte av dig på duken!"

Idag är det lite softisch kanske :) Kanske lite filmredigerande, släktbesök, och lite så.

Herrå.

Lov! :)

Intensivt lov, ojojoj. Hinner knappt skriva nu heller. Shoppat i Sthlm, åkt Tallink-båt, frossat mat och godis, spelat Texas Hold'em (kanske ganska förenklat, men kul), strosat i Tallinn, ätit mera mat och godis och shoppat mera i Sthlm. Sen kom vi till Uppsala, mötte Gurkan och Annika, handlade present till Sebastian och såg på nästan hela Hitch. Sen hem.

England var fantastiskt - såklart :) Jag, Katrin, Adde och Hanna åkte massa tunnelbanor, massa tåg, gick på dyra affärer, billiga affärer, Harrods, Hamleys, brittish museum, marknad och massa mera. London är otroligt, man måste dit bra många fler gånger för att hinna uppleva allt som finns där! Sen var det helg och vi åkte på ungdomskonferensen i Derby. En aning nervöst och så att träffa massa okända engelsmän, men efter ett tag så gick det finfint - dom är ju så grymt trevliga allihop, tillochmed engelskan rullade på helt okey. Vi upplevde många bra möten, roliga minibussfärder, intressanta samtal med svenskaspråkskola och massa mer. Åk till England! :D

Imorn äre Boda borg och födelsedagsfest som gäller. Ha det gott!

England och Tallinn

Nu har jag kommit hem från England, det var underbart kul, hinner inte skriva massa nu men ändå, ska strax åka till Stockholm och med Tallink med familjen.

Ha ett fortsatt underbart lov!

Rumbyte och England!

Japp, igår blev det inget skrivet, för jag och Victoria fick för oss att byta rum, och så gjorde vi det. Det är en enorm röra och väldigt ovant, men rätt så trevligt med lite förändring, kanske lite dumt att välja just detta tillfälle när jag ska till England imorn bitti :)

Håller på å fixar i rummet, ska snart packa. Det börjar närma sig så att säga :)

Men men, det blir nog kanon.

Herrå.



21:12
Såja, nu är jag lite mindre stressad. Nu börjar rummet kännas som mitt :) Det var ju ett antal år sen det var mitt sist :D Börjat packa också, det tar ju inte så lång tid, man får ju inte packa så mycket :)
Lite spännande att jag ska åka imorn, inte så speciellt att åka till England kanske, men alltid något, har ju iaf inte varit i London förut.
Först blir det två London-turist-shop-dagar och sen Ultimate Intentionungdomskonferens i Derby. Det ska nog bli mycket trevlisch :)
Ha det så bra alla här hemma, hitta inte på för mycket roligt så jag missar allt! :D

Herrå. 

Söndag

Japp, Mia lurades idag, som tur var så va det ett aprilskämt, för sen för Sverige, men helt okey från USA :) Tack och lov så kommer hon hem i tid iaf :)

Möte, om tillbedjan lite granna och sen om församlingens framtid. Annette sa en rätt viktig sak, som kan va lätt att glömma. "Min tillbedjan till Gud ska inte vara beroende av eller påverkad av vad det är för slags lovsång i kyrkan, om jag tycker om sången eller inte."
Och det kommer en vår, inte bara en vanlig fysisk vår utan psykiskt också, så ere :)

Hemma nu iaf, ska äta mat snart, mums :D Sen lär jag skriva klart en jobbig engelskauppsats.
Förhoppningsvis hinner jag in på mötet i stan idag. Det skulle vara intressant :) Ulf Ekman och Göran Skytte, eller vad han nu heter.

Herrå.

April är här.

Jag fick lust att göra om mitt rum. Kanske hinner det i sommar :) Man vet aldrig om tiden helt plötsligt går långsammare på sommarn så kanske man hinner en massa som man inte trodde :D

Städat, tvättat och jobbat lite. Ska försöka göra mera nytta också, lite plugg kanske, kanske packa lite.

Brännpunkt ikväll i Heby, kom dit vettja! :D Det blir kanon!

Solen skiner, jag vill ha lite april-regn, skulle nog få bort snön fortare :D

Herrå.