Tredje veckan sommarlovet 2006

Japp, den här veckan har det varit mycket bröllopsfix i fokus. Redigering av möhippefilm, fixat placeringskort, gjort chokladknyten, dukat och så. men jag har även hunnit måla mera på ladugården hos farmor och farfar, varit på fotbollsträning, badat, sett på den fantastiska matchen mot England och den inte lika trevliga mot Tyskland.
Sen så i fredags så var det dags för själva bröllopet, man har nog aldrig varit så "berörd" av ett bröllop förut. Nu är det verkligen nära vänner som börjar stadga sig, ojojoj. Så fina dom var och det var ett mycket trevligt bröllop :) Jag tror att vårat spex funkade helt okey också :) Jojjo förstod förhoppningsvis en hel del iaf :D
Igår fyllde Gurkan 19 år: Grattis vännet! och jag hade för övrigt en slödag, men grillmat hos farmor och farfar, matchen och bad vid Älvåsa. Sen avslutade jag, Gurkan och Josse kvällen med "The Wedding Singer" som är en helt okey romantisk komedi.
Idag var det möte och nu är det strax dags för grillning med film och senare fotbollsträning igen då, hurra :D

Ha ett fortsatt underbart lov!
Herrå.


Andra veckan sommarlovet 2006

Händelserik vecka det här också :) Började med möhippa för Jojjo, riktigt kul men riktigt varmt.
Värmen fortsatte och man trodde man skulle smälta! Jag fick någon konstig slags nackspärr eller ryggskott, fast i axeln, inte skönt alls, men det gick över efter några dagar, tack och lov!
Badat några gånger i Brottet och om ni inte visste det så är det ett brott att bada i brottet :D Och så finns det minns en fisk och två döda krabbor där, plus en massa ruttna potatisar som ägaren kastar i för att skrämma bort badare, haha :)
Spelat fotboll också i veckan, känns som alldeles för länge sen nu men iaf. Köpt en fotboll också, men den är tyvärr inte pumpad än :P
Sett på "Elisabethtown" som var typ en feel good tjejfilm, helt okey och "The Pelican Brief" som var typ en drama thriller som det nog egentligen hände rätt mycket i men som det inte kändes som det hände så mycket i, fast den var bra :)
Hoppat på nya stora studsmattan lite :) Bra kondition ska det vara har jag hört :D
Sett på den underbara VM-matchen mellan Sverige och Paraguay, så underbart att vi vann efter de fina målchanserna! :D
Sommarjobbat lite med att måla falurödfärg på farmor och farfars ladugård. Läst typ en och en halv pocketbok. Sen har jag varit borta hela helgen i Motala med pappa, Gurkan och Johannes. Jag och Johannes har strosat runt i Motala och suttit på en massa bänkar och ätit, och gått och bränt oss i solen och badat lite medans pappa och Gurkan har cyklat Vätternrundan = 30 mil, dom var så otroligt duktiga!
Vi har ätit massa annorlunda mat och sovit i en kokhet sovsal, och sen idag så åkte vi en snabbis till det bästa Boda borg som ligger i Karlskoga, det var kul, länge sen de var någon Boda borg-dag.

Men men, det får väl räcka för en sommarlovsvecka :) Återkommer väl om en vecka eller så :D
Herrå.

Första veckan sommarlovet 2006

Ja, man kan ju försöka sammanfatta den här veckan genom att nämna vad man har haft för sig.

Dagen efter student och allt så åkte jag och Gurkan runt och hejade på folk när de körde Läderloppet i Tärnsjö, följt av grillning. Vi har haft fotbollsträning inför 24-timmars, vilket var otroligt kul :) Jag har pratat lite på måndax, jag har städat en massa hemma. Lillesyrrorna har slutat nian och sexan, och släkten har kommit hit och fikat våfflor. Vi har ätit middag hos farmor och tittat på lilla kusinen Ebba. Firat nationaldagen med glassFågelsången. Grillat vid Björklingebadet. Bakat tigerkaka. Grattulerat Linnea och Bella på deras student. Sett på VM på storbildsskärm på Älvåsa, följt av lovsångsmöte, bönenatt och årets första dopp tillsammans med Josse.
Idag har vi vart iväg med lilla släkten och åkt båt för att fira farmors födelsedag. Jag var helt slut i huvudet efter bönenatten, men annars var det trevligt.
Japp, sommarlovet fortsätter, det här är bara början än.

Ha en underbar sommar!

Herrå.

Sommarlov

Igår firade vi studenter och sörjde över studenter. Men men, kanske inte så illa som det kändes. Var en kanondag, men sen så kändes det som man ändå "behövde" sörja lite för att fatta att det kommer bli lite ändringar i livet. Vi har haft en underbart år, men det finns en framtid.
Idag är det tid att inse att jag faktiskt har sommarlov nu, och så känns det som man ändå fick tid igår till att inse fakta. Men vi kommer fortsätta träffas och vara vänner såklart, även om det aldrig blir som förr igen. Men det kan ju bli bättre i framtiden också, eller hur? :)

Sommaren är här!


Imorn händer det

Japp, inte mycket att säga. Idag har jag målat ett skjul med falurödfärg.
Jag ser fram emot studentfesten och hela alltihopa, och sommarlovet. Men inte att dom slutar. Men men. Det har jag iofs skrivit ett antal gånger tidigare. Så det har nog alla förstått. Jag kommer sakna treorna! En massa. Men nu ska jag sova och ha en underbar dag imorn.

Herrå.