Tagga!


Europakonferensen

Denna vecka spenderar jag det mesta av min tid på Europakonferensen i Uppsala och det är så bra, så bra :) Massa härliga vänner är där, en hel del bra talare är där, Jesus är där!


Rhodos baby!

 

Semestervecka med familjen i Lardos på Rhodos - Sol, vind och vatten, höga berg & djupa hav! Dock inte så mycket vind men massa god mat, speciellt tzatsiki. Bad, böcker, glass, vila, spel, korsord och dykning. Strosa runt i fina städerna Lindos och Rhodos stad. Härligt helt enkelt! Något att rekommendera :)

Safemode - For A Better Tomorrow

Mina kära vänner i Safemode släpper sin första fullängdare den 8 aug! Det kommer bli så grymt så alla lär komma :) Lyssna gärna på dem på Spotify eller myspace!
Safemode - For A Better Tomorrow 8 aug 2010 i Musikens Hus, Uppsala!
Biljetter finns att köpa här!
Efter releasen drar Safemode ut på turné, har ni tips/önskningar/förslag på vart ni skulle vilje se/höra/uppleva dem så hojta till på deras Facebooksida, myspace eller använd annat passande kontakt-sätt!


Älvåsasommar

Sommaren rullar på, jag har hittills spenderat mesta tiden på Älvåsa i köket. När man jobbar på Älvåsa träffar man en massa folk, man har mycket kul och man upptäcker hur fint det är på Älvåsa. Man upptäcker också hur mycket det är att hålla reda på, lära sig och hinna med. Man blir trött, man blir glad. Man behöver sina lediga stunder. Som idag då jag har åkt hem till Harbo och spenderat dagen i solen på studsmattan med ljudbok i öronen. Kvällen avslutades med ett dopp i kära gamla Laksjön :)
Sommar är fantastiskt, man får påminna sig själv att njuta medans den är här!

En av mina raster på Älvåsa