Kalas


Dimman lade sig

Dimman lade sig
och jag kunde inte låta bli att strosa iväg ut i hagen med min Canon.

Myggorna gjorde mig sällskap men jag lyckades ändå hålla i friden.

Ett rådjur dröjde kvar på ängen men ville inte stanna länge.

Med myggbitna armar och mycket blöta skor återvände jag snart
från denna trollska miljö.

God natt världen.


Heia Norge


Hej Sommar

 

Lite hallonsmoothie på det.

Lite grillning på det.

Lite mera sol på det.

Lite lycka på det.


Designa din blogg

Har du blogg.se och vill fixa till den lite, så den blir lite mer personlig? Då är detta sidan för dig - enjoy!


Vårpromenad

Igår tog jag mig en liten vår-foto-promenad med katterna. Eller ja, katterna följde med helt enkelt, de är väldigt sällskapssjuka :)


38 dagar kvar!

http://nittondejuni.brollopssajt.se/


Grounded, Fokus Heby, riggning och härlig vila

Efter en mycket intensiv helg har jag nu lyckats återhämta mig ordentligt. Har tagit mig två riktiga slöardagar och njutit av livet som arbetssökande/arbetslös/sjukvikare/volontärarbetare.

Förra veckan var det fullbokat varje timme hela veckan ungefär :) Det var nämligen så att vi hade något vi kallade för Fokus Heby i vår kyrka vilket innebar att vi i onsdags och torsdags erbjöd vårstädning hemma hos folk i Heby, på tordagen delades det även ut rosor till människor i Heby, på fredagen var det Våryra i Heby och då hade vi traditionsenligt öppen kyrka med gratis fika, ballongvridning och ansiktsmålning.
På onsdag och torsdag kväll hade vi riggat världens scen med satsigt ljud och ljus eftersom vi på fredagkvällen välkomnade hardcore-banden AST, Ophilia och Menace Descend in på scenen för Grounded - en röjjig kväll! Sen taggade vi vidare och körde Brännpunkt (ungdomsmöte) på lördagkvällen följt av nedriggning där många duktiga ungdomar hjälpte till!



För mig har hela detta kalaset inneburit mycket planering och fundering och organisering så mitt huvud tog en bra stund på sig att varva ner igen efter helgen så dessa två vilodagar var mycket välbehövliga, nu gäller det bara att komma igång igen, typ gå ut i det fantastiska vårvädret och njuta av livet :)

Tack alla som medverkat under förra veckan, det vart galet bra!