Polenresan 23 - 28 sept 2006

Så otroligt högt över förväntningarna.
Förutom resans egentliga syfte, med mera insikt i vad som verkligen hände under förintelsen. Att förstå lite mera av det hemska som hände, att få komma till platserna, minnas offerna, hedra dem och lära sig att alltid tänka på andra människor.
Förutom allt som det gav till en som person och till gruppen så var den här resan så mycket mer. Gud hade så mycket mer planerat än vad jag eller någon av de andra kunde tänka oss. En fantistisk enhet mellan oss treor, så otroligt kul vi har haft! Och dessutom så har vi på något sätt brytit den konstiga trenden att inte prata om Gud med varandra, att inte dela Gudsrelationen tillsammans som vänner. Nu är vi så otroligt mycket mer enade, tillsammans med Gud, och det känns fantastiskt!

Gud är så god!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Amen! Kunde inte sagt det bätre själv :) Tak för en underbar resa, underbar gemenskap och massa hemska upplevelser tillsammans med dej och alla andra! Detta var verkligen det bästa som kunnat hända oss!

Gud välsigne dig!

Postat av: Anonym

Vilken härlig och bra sammanfattning!
Tack Gud för resan och tack Gud för året som ligger framför, jag hoppas vi kommer lära känna varann ännu mer =) Bless yooou!!
kram/Charlotte

2006-10-01 @ 18:14:59
URL: http://mythoughtscharlotte.blogg.se
Postat av: Anonym

blogga mera!!

2006-10-29 @ 15:31:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback